КП “Електротранс” із Кропивницького стало третім у Всеукраїнському конкурсі на краще підприємство міського електротранспорту України

Четвер, 25 травня 2017 15:46

Корпорація підприємств міського електротранспорту України “Укрелектротранс” та ЦК Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України підбили підсумки Всеукраїнського конкурсу на краще підприємство міського електротранспорту за результатами роботи у першому кварталі 2017 року.

За показниками своєї діяльності серед 21 підприємства міського електротранспорту України КП “Електротранс” міста Кропивницький вибороло третє місце в третій групі міст. Колектив підприємства на чолі із директором Олександром Луценком та головою профкому Мариною Крупенко нагороджений грамотою корпорації “Укрелектротранс”.

Генеральний директор корпорації Володимир Вірченко надіслав на адресу міського голови Кропивницького Андрія Райковича щиру подяку за підтримку розвитку міського електротранспорту та колективу комунального підприємства “Електротранс”.

Усі новини