КП «Теплоенергетик» отримав нові обґрунтовані тарифи на водопостачання і водовідведення: вартість води для споживачів селища Нового не змінилася

Середа, 13 грудня 2023 11:43

У вівторок, 12 грудня, відбулося чергове засідання Кропивницької міської ради під головуванням секретаря міської ради Олега Колюки.

Члени виконкому прийняли низку рішень, спрямованих на забезпечення стабільної життєдіяльності територіальної громади міста: погодили проєкт бюджету Кропивницької територіальної громади на 2024 рік та необхідні зміни до галузевих програм соціально-економічного розвитку  міста.

Цього дня виконком встановив економічно обґрунтовані тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, які надаються КП «Теплоенергетик».

Відтак із 01 січня по 31 грудня 2024 року такі тарифи на послуги, що надаються споживачам селища Нового у Кропивницькому становитимуть:

- з централізованого водопостачання - 66,14 грн/м3 з ПДВ;

- з централізованого водовідведення - 79,81 грн/м3 з ПДВ.

У той же час, відповідно до рішення виконкому, КП «Теплоенергетик» застосовуватиме при розрахунках зі споживачами селища Нового тарифи встановлені Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення  міста Кропивницького.

Станом на сьогодні такі тарифи становлять:

-  з централізованого водопостачання - 25,212 грн/м3 з ПДВ;

- з централізованого водовідведення - 20,76   грн/м3 з ПДВ

Виконком одночасно рекомендував головному управлінню ЖКГ міської ради передбачити у Комплексній програмі розвитку житлово-комунального господарства та безпеки руху у місті Кропивницькому на 2021-2025 роки заходи щодо фінансової підтримки КП «Теплоенергетик» на покриття збитків від операційної діяльності.

Члени виконкому також прийняли  низку рішень, спрямованих на забезпечення соціального захисту та житлових прав і прав дітей у Кропивницькому.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13