Кроки допомоги: у Кропивницькому відбудеться акція на протидію насильству

Середа, 29 листопада 2023 18:39

У четвер, 30 листопада, об 11-30 в Кропивницькому містяни можуть долучитися до активності "Кроки допомоги".

На шляху від приміщення Кропивницької міської ради до Центру надання адміністративних послуг "Прозорий офіс" будуть розміщені 8 табличок з QR-кодами посилань на інформаційні матеріали про акцію, сервіси допомоги для постраждалих тощо.

У кінці маршруту - поруч з останнім QR-кодом, знаходитиметься посилання на Insta-маску та рамку для фото на Facebook.

- Закликаємо кропивничан долучатися до активності на знак підтримки осіб, котрі знайшли в собі мужність, щоб вийти з кола насильства. Віримо, що участь в активності допоможе якнайбільшій кількості людей дізнатися про те, що насильство не потрібно терпіти і що допомога є поруч, - відзначила заступниця директора департаменту соціальної політики Кропивницької міської ради Олена Костенко.

Захід реалізовується Кропивницькою міською радою в рамках проєкту "Міста і громади, вільні від домашнього насильства" за підтримкою Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA).

Цього дня у приміщенні ЦНАПу можна буде познайомитись та поспілкуватися з працівниками організацій, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі. Початок зустрічі об 11:50.

Усі новини