Кропивничан запрошують на романтичну локацію «Поцілунок двох сердець»

П'ятниця, 14 лютого 2020 14:10

Сьогодні, 14 лютого,  у День Святого Валентина на площі перед міською радою Кропивницького розгорнулося справжнє святкове дійство для  кропивничан та гостей міста.

Вже зранку тут лунають українські та світові хіти про кохання. Кропивничани фотографуються на згадку на фоні святкових фотоінсталяцій «Чотири пори року кохання». За допомогу у підготовці цікавих тематичних фото-зон організатори свята висловлюють подяку Кропивницькому учбово-виробничому підприємству українського товариства сліпих та студії декору “Луна Декор”.

Цього дня на площі працює відкритий мікрофон, яким охоче користуються бажаючі освідчитися один одному.

Крім того, у центрі міста розгорнувся святковий ярмарок. Місцеві товаровиробники підготували для кропивничан різноманітні смаколики. А ті, хто ще не встиг придбати маленькі приємні подарунки, мають ще змогу це зробити. Тут є живі квіти та  сувенірна продукція.

А вже о 17.30 площа перед міською радою перетвориться на романтичну локацію «Поцілунок двох сердець». Запрошуємо всіх містян призначити побачення своїй коханій людині саме на цей час у цьому казковому місці.

Хай кожний поцілунок на площі  запалить коханням сотні сердець! Давайте разом перетворимо Кропивницький на місто закоханих!

Усі новини