Кропивницькі дитячо-юнацькі клуби запрошують дітей знайти для себе цікаве дозвілля

Середа, 27 вересня 2017 16:53

Новий навчальний рік розпочався як у загальноосвітніх навчальних закладах Кропивницького, так і в сімнадцяти дитячо-юнацьких клубах відділу сім’ї та молоді міської ради. Кропивницькі ДЮКи гостинно гостинно запрошують всіх дітей і школярів міста знайти для себе цікаве дозвілля.

Дитячо юнацькі клуби обласного центру надають можливість усім дітям за місцем їх проживання корисно провести вільний час, поспілкуватися з друзями, пограти в настільні ігри, отримати знання за інтересами та пізнати щось нове, а також реалізувати свої здібності в гуртках різного спрямування, спортивних секціях, хореографічних і вокальних ансамблях.

Плідно працює зі своїми вихованцями дитячо-юнацький клуб «СКІФ», що розташований по вулиці Жадова, 7. Для дітей різного віку з нагоди Дня туризму тут підготували захоплюючу пізнавально-тематичну годину спілкування «Стежками рідного міста». Розповідь про Кропивницький, його історію і пам’ятні місця, перегляд відео фрагментів та роликів, знайомство із тематичною краєзнавчою літературою викликали непідробну цікавість у дітей.

Усі новини