Кропивницькі гандболісти успішно готуються стартувати у чемпіонаті України

Вівторок, 21 листопада 2017 20:35

У Кропивницькому, в спортивній залі КДЮСШ № 2 завершилися  ігри відкритого чемпіонату області з гандболу серед юнаків та дівчат 2006 року народження і молодших.

Уперше в обласному центрі змагання проходили серед команд у змішаних складах із юнаків і дівчат. У такому форматі в наступному році відбудеться ІІ чемпіонат України в даній віковій категорії.

 - Кропивницькі гандболісти планують взяти участь в цих змаганнях, тому і провели генеральну репетицію,- наголосив начальник відділу фізичної культури і спорту міської ради Сергій Колодяжний. -  Учасниками відкритого чемпіонату області стали  п’ять команд і необхідно відзначити, що експеримент виявився вдалим. У цьому віці дівчата ні в чому не поступаються хлопцям, а іноді  можуть дати їм фору. Спостерігати, як завзято в одній команді разом змагаються і хлопчаки і дівчата було дуже цікаво.

У напруженій боротьбі перше місце завоювала команда комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2» відділу фізичної культури та спорту міської ради Кропивницького. Другу сходинку п’єдесталу посіла команда міста Чорноморська Одеської області. Бронзовими призерами стали спортсмени зі Знам`янки.

Були відзначені кращі гравці турніру: у кропивничан ними стали Анастасія Семенович і Вадим Орсагош.

Готували кропивницьких гандболістів до змагань Світлана Крохмаль і Сергій Чепурний.

Усі новини