Кропивницький – безпечне місто: громадськість і поліція провели спільний профілактичний рейд

Субота, 15 червня 2019 14:43

У п’ятницю, 14 червня, у Кропивницькому відбулося перше спільне профілактичне відпрацювання території міста працівниками поліції разом із депутатами міської та районних рад і громадськими активістами. У патрулюванні взяв участь і секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов.

Такі рейди стали можливими завдяки налагодженій ефективній взаємодії між міською владою Кропивницького і органами Національної поліції.

Сили, задіяні  у акції, пройшли спільний інструктаж на майданчику перед приміщенням міського управління поліції.

- Починаються вихідні, сьогодні короткий робочий день, а попереду свято, тож маємо забезпечити надійне патрулювання і попередження можливих правопорушень у місті впродовж трьох днів, -  відзначив під час інструктажу виконуючий обов'язки заступника начальника ГУНП в Кіровоградській області Олексій Ніколаєв.  

У рейді взяли участь майже 60 осіб: поліцейських, депутатів, активних громадян.

- Спільна профілактика правопорушень, підтримка громадського порядку є однією з важливих ініціатив, які ми відпрацьовуємо із новим керівництвом Національної поліції, - підкреслив секретар міської ради Андрій Табалов. - Як депутат на окрузі, я добре знаю настрої містян. Вони переконані, якщо у мікрорайонах буде більше людей у формі – життя у місті буде безпечнішим. І я беру участь у рейді, аби продемонструвати, що заради  порядку на вулицях Кропивницького влада готова до спільних активних дій з поліцією.

Після інструктажу учасники патрулювання розділилися на робочі групи і вирушили вулицями обласного центру. Профілактичне відпрацювання тривало до півночі.

Усі новини