Кропивницький Прозорий офіс приймає документи на компенсацію за безкоштовне проживання ВПО

П'ятниця, 30 вересня 2022 12:18

У Кропивницькому Прозорому офісі документи на компенсацію за безкоштовне проживання внутрішньо переміщених осіб у вересні прийматимуть 1, 3, 4 і 5 жовтня.

Центр надання адміністративних послуг «Прозорий офіс» повідомляє, що 1 жовтня (субота) прийматиме заяви від власників житла щодо отримання компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які проживали безкоштовно протягом вересня. Про організацію прийому документів у Центрі адмінпослуг розповів директор департаменту надання адміністративних послуг міської ради Олександр Нікітенко.

- Згідно із Урядовими документами, власники приватного житла, що безкоштовно прихистили у своїх помешканнях внутрішньо переміщених осіб, із 1 по 5 число подають документи на компенсацію. Зважаючи, що два із п'яти днів припадають на вихідні, було прийнято рішення, що у суботу – 1 жовтня ЦНАП «Прозорий офіс» прийматиме від громадян заяви і документи на компенсаційні виплати за вересень, - розповів Олександр Нікітенко.

Наголошуємо, прийом громадян здійснюватиметься 1 жовтня (субота) із 8:00 до 16:00, 3, 4 і 5 жовтня (понеділок - середа) із 8:00 до 17:00.

Адміністратори прийматимуть заявників у кабінеті 122 і 123 (синій сектор «Прозорого офісу").

Адреса центру: вул. Архітектора Паученка, 41/26 (навпроти Краєзнавчого музею).

Усі новини