“Маленькі зірочки” у Кропивницькому

Четвер, 11 травня 2017 19:05

Видовищний і яскравий гала-концерт Фестивалю «Маленькі зірочки Кропивницького» відбувся в обласній філармонії сьогодні, 11 травня.

Протягом всього навчального року, в рамках п’яти конкурсних програм юні вихованці дошкільних навчальних закладів обласного центру радували своїми творчими успіхами.

Було цікаво спостерігати за умілими рученятами дошкільнят у номінації «Яскраві фарби», всі насолоджувалися аматорськими здібностями дітей в номінації «Художнє читання», журі високо оцінювало музичні інструментальні композиції в номінації «Дитячий оркестр» та наймелодійніші голоси у номінації «Веселі нотки», а чудові, запальні, яскраві виступи «Танцювального вернісажу» не залишили байдужим жодного глядача.

Фіналістів фестивалю «Маленькі зірочки Кропивницького» тепло привітали міський голова Андрій Райкович та начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко.

- Велика подяка всім пелагогічним працівникам дошкільних закладів Кропивницького, які вкладають усю свою доброту, усі свої уміння у виховання і навчання наших діточок, найменших кропивничан, - відзначив у своєму вітальному слові Андрій Райкович. – Результат цієї копіткої роботи сьогодні добре видно тут, на сцені філармонії. І хоч вони ще не професіонали, а тільки навчаються, сподіваюсь, що незабаром їхні імена засяють яскравими зірками у всіх сферах життя нашої країни.

Під час урочистостей Андрій Райкович і Лариса Костенко виконали приємну місію і нагородили колективи закладів – переможців фестивалю грамотами і цінними подарунками – шкільним приладдям та іграшками.

А далі був чудовий і видовищний концерт – концерт справжніх переможців! Вихованці дошкільного закладу №31 «Берізка» зачарували глядачів хореографічною композицією «Пташка дитячих мрій». Дівчатка і хлопчики із садочка №19 «Дзвіночок» не залишили залі жодного байдужого запальним таночком «Весняночка».

Градус позитивної енергії піснею «Щебетала пташечка» підвищив усім учасникам свята вокальний гурт дошкільного закладу № 52, а весняну феєрію продовжив дошкільний навчальний заклад № 16 «Дружба» прекрасною хореографічною композицією «Дивна квітка».

Щирі аплодисменти довго лунали у глядацькій залі на адресу вихованців дошкільного закладу № 3 «Незабудка» з танцювальною композицією «Кошенята» і малят з дошкільного закладу № 15 «Зірочка», які виступали в образі «Ляльки МоксіАрізона».

Естафету пісенного вернісажу на святі підхопив вихованець ДЗ №69 «Кристалик» Ілля Савкунов з піснею «Диво-дівчинка». А справжнім дивом фестивалю стала дівчинка із дошкільного закладу № 71 «Катеринка» Марія Мірошніченко з віршем «Я - доросла вже!».

Поетичні сторінки фестивалю розфарбували всіма барвами веселки Михайло Чумаченко та Діана Кутузова, які змусили плакати від сміху представляючи гуморески Павла Глазового - «Не ті дівчата» та «Цяця».

Надзвичайно жвавими і такими милими виглядали «Зайченята» із садочка № 16, а вихованці дошкільного закладу № 74 «Золотий півник» Валерія Малокост та Максим Бабич, які цьогоріч ідуть у перший клас, майстерно виконали пісню - «Не забудь»!

А «Рондо - Турецький марш» від дитячого оркестру вихованців дошкільного закладу № 52 «Казковий» змусив глядачів з бурхливими оплесками зірватися зі своїх місць!

І це правда - сучасні дошкільнята дуже люблять дивувати, що переконливо підтвердив танцювальний колектив дошкільного закладу № 74. Таночком «Модники та модниці» від відразу повернув усіх дорослих в залі у «Чарівний світ маленьких модників та модниць».

А яскравим фіналом фестивалю став нестримно-жагучий, запальний і феєричний справжнісінький «Рок-н-рольний сюрприз від Міккі Маусів» у виконанні малюків із дошкільного навчального закладу № 73 «Червона квіточка».

На такій веселій ноті і завершилося творче свято дошкільнят. Тож, до побачення фестиваль «Маленькі зірочки Кропивницького - 2017» і до зустрічі майбутні зірочки фестивалю 2018!

Усі новини