Масштабні роботи з відновлення вулиці Вокзальної тривають – вона перетворюється на комфортну та безпечну магістраль

П'ятниця, 13 серпня 2021 10:10

Сьогодні вночі професійна команда та потужна техніка ТОВ "ДС ПРОМ ГРУП" почала вкладати на вулиці Вокзальній вирівнюючий шар асфальтобетону. Працює паралельно 2 асфальтоукладача. Весь процес роботи виконується професійно, ретельно та якісно. За ніч дорожники вклали майже тисячу тонн асфальтобетону. Роботи продовжать ввечері. Вулиця Вокзальна – це черговий об’єкт із масштабних дорожніх проєктів, що їх ініціював Кропивницький міський голова Андрій Райкович.

Ця дорога з’єднує дві частини міста - від Залізничного вокзалу до автовокзалу. Це одна із ключових транспортних артерій обласного центру. А тому її відновлення було в пріоритеті.

- Вокзальна зараз на першому етапі реконструкції, тут триває ремонт за трьома напрямами: водогін, водовідведення, дорожнє покриття. Але, хочу зауважити, що ми й надалі плануємо облаштовувати цю вулицю. Я дав завдання в наступних етапах ремонтних робіт передбачити нове освітлення, сучасні тротуари, велодоріжку, і, де потрібно, нові зупинки, - наголошує Андрій Райкович. - Це буде нова магістраль - комфортна та безпечна. 

Усі новини