“Майбутні олімпійські зірочки” підростають у дитячих садочках Кролпивницького

Вівторок, 31 січня 2017 17:22

У Кропивницькому вже із початку року в старших групах дошкільних навчальних закладів розпочалося проведення спортивно-розважальних заходів «Майбутні олімпійські зірочки». Днів спорту для вихованців дитячих садочків стали можливими завдяки співпраці відділу фізичної культури та спорту міської ради, відділення Національного олімпійського комітету України в області, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та управління освіти міської ради.

Так 30 січня спортивне свято відбулося в дошкільному навчальному закладі № 62 «Супутник». Обов’язковими елементами заходу «Майбутні олімпійські зірочки» є виконання дошкільнятами олімпійської розминки та участь у різноманітних легкоатлетичних естафетах і спортивних конкурсах.

Переможці й призери змагань нагороджуються дипломами відділу фізичної культури та спорту міської ради, а всі учасники спортивного свята, які в цьому році стануть школярами, отримують «Олімпійські щоденники» від обласного відділення НОК України.

Також у рамках акції Національного олімпійського комітету України «Олімпійська книга» представники обласного осередку НОК передають для навчальних закладів літературу на олімпійську тематику для облаштування в дитячих садочках «Олімпійських куточків».

А головним результатом, який прагнуть досягнути організатори нового заходу є забезпечення гарного настрою та незабутніх вражень його учасникам, отримання заряду бадьорості дошкільнятами, формування у дітей з раннього віку навичок здорового способу життя та прагнення до занять фізичною культурою та спортом.

Усі новини