Мешканці багатоповерхівок у Кропивницькому повинні чітко знати і розуміти за які послуги ЖЕО вони сплачують кошти

Понеділок, 22 травня 2017 14:03

Керівники кропивницьких  ЖЕО отримали зауваження  від міського голови Андрія Райковича. Ще кілька тижнів тому, після підвищення тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, міський голова поставив кожному начальнику житлово-експлуатаційної організації організувати і  провести зустрічі із завбудинками, мешканцями багатоповерхівок щодо порядку оплати та виконання робіт, передбачених чинними тарифами.

Проте, за словами Андрія Райковича, люди до цього часу не мають необхідної інформації і продовжують ходити на прийом зі скаргами.

- Містяни не припиняють скаржитись, – повідомив міський голова під час апаратної наради  сьогодні, 22 травня.  – Лампочку не вкрутили, скло в під’їзді не вставили, а в тариф занесли. Ви зобов’язані чесно повідомити людям, коли поремонтуєте вікна у під’їздах, коли вставите лампочки, коли будете чистити димовентканали.

Усі види робіт і терміни їх виконання по кожному будинку будуть оприлюднюватися на дошках оголошень біля під’їздів багатоповерхівок.

Фото: http://forum.te.ua

Усі новини