Меценатів та волонтерів Кропивницького запрошують до участі в конкурсі «Благодійна Україна»

Середа, 1 грудня 2021 11:48

Конкурс «Благодійна Україна» засновано в 2007 році, за 15 років свого існування він дещо трансформувався, але суті своєї глобально не змінив.

Конкурс має на меті  розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні.

Учасниками конкурсу можуть стати благодійники та волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 01 січня по 31 грудня 2021 року, благодійні проєкти (ініціативи), реалізація яких повністю або окремого етапу була здійснена у зазначений період, суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа. Кількість поданих заявок від однієї організації чи фахівця необмежена.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Цьогоріч переможців визначатимуть у 16-ох основних, 3-ох індивідуальних та 4-ох спеціальних номінаціях, в кожній із них буде визначено по три лауреата.

Кожна конкурсна заява оцінюватиметься незалежною Національною експертною радою.

Переможців оголосять навесні вже наступного, 2022 року.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті https://blagoukraine.org/ukr.html

Усі новини