Міська рада Кропивницького посилить інформаційну складову своєї діяльності

Понеділок, 19 червня 2017 11:13

Міська рада Кропивницького посилить інформаційну складову своєї діяльності у таких важливих сферах, як житлово-комунальне господарство і забезпечення транспортних перевезень. Відповідне завдання поставив перед керівниками прес-служби та профільних управлінь міський голова Андрій Райкович.

- При всіх складнощах, у місті виконано значний обсяг робіт з ремонту дорожнього покриття, як на вулицях, так і на прибудинкових територіях, - наголосив очільник міста. – Інформаціє по кожному об’єкту має надійти до людей, варто організувати прес-тур на території, де активно ведеться асфальтування. Я особисто перевірив якість робіт в багатьох місцях. Варто відзначити, що ми чули, як подяки від людей, так і нарікання. Тож підприємства – підрядники мають вчасно виправляти власні огріхи. Є, наприклад скарги на стан дороги в мікрорайоні Бєляєва біля магазину «Файна-маркет», яку ремонтували минулого року – вона вся в ямах. З недобросовісними виконавцями робіт припиняти будь-які подальші стосунки і не укладати нових договорів.

Значний обсяг робіт виконаний і в організації роботи комунального транспорту, двадцять нових великопісних автобусів скоро значно покращать якість пасажирських перевезень у Кропивницькому.

- У цій ситуації мене дивують безвідповідальні заяви деяких політиків, які вводять мешканців міста в оману, заявляючи, що міська влада має намір закупити якусь ніби-то стару техніку, - відзначив Андрій Райкович. – Управління розвитку транспорту та зв’язку разом з КП «Електротранс» виконали детальні розрахунки щодо необхідної кількості і технічних характеристик транспортних засобів, що будуть курсувати містом. Автобуси оснащені найсучаснішими двигунами і автоматичними коробками передач, про яку застарілість може йти мова?

У свою чергу, зважаючи на суттєве розширення інформаційного поля, секретар міської ради Андрій Табалов підтримав пропозицію кадрово посилити прес-службу міської ради. Це питання може бути розглянутим під час чергового засідання міської ради 20 червня. Андрій Табалов також надав доручення проаналізувати стан виконання програми економічної підтримки засобів масової інформації міста Кропивницького на 2017 рік.

Усі новини