Міська влада забезпечила безкоштовне харчування пільгових категорій дітей під час шкільних таборів у Кропивницькому

Четвер, 11 травня 2017 20:32

Для пiльгових категорiй дітей, у тому числі учнів з багатодітних родин, під час їх перебування у дитячих закладах відпочинку при загальноосвітніх закладах у Кропивницькому, харчування буде безоплатним. Відповідне рішення сьогодні, 11 травня, прийняв виконавчий комітет міської ради.

Виконком затвердив кошторис витрат на літнє оздоровлення та відпочинок дітей пільгових категорій. На забезпечення безоплатного харчування дiтей-сиріт, дiтей, якi залишились без батькiвського пiклування, дiтей з малозабезпечених сiмей, дiтей працiвникiв правоохоронних органiв, вiйськовослужбовцiв, якi загинули пiд час виконання службових обов’язкiв, дiтей учасникiв АТО, дiтей з iнвалiднiстю, дiтей “чорнобильцiв”, воїнiв-афганцiв та внутрiшньо перемiщених осiб і дітей з багатодіних родин з міського бюджету передбачається використати близько 600 тисяч гривень.

Окремим рядком передбачаються кошти у сумі 78 тисяч гривень на придбання путiвок для оздоровлення дiтей комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвiтня школа-iнтернат I-III ступенiв, лiцей «Сокiл».

Усі новини