Міський голова Андрій Райкович продовжує серію зустрічей із працівниками ЖЕО та мешканцями багатоквартирних будинків

Четвер, 18 липня 2019 17:35

Сьогодні, 18 липня, очільник міста спілкувався з  працівниками ЖЕО №2, завідуючими будинками, керівниками ОСББ.

За інформацією ГУ ЖКГ міської ради на території цього ЖЕО 440 житлових будинків.  На сьогодні тут створено 19 ОСББ. У 2019 році, за кошти міського бюджету виконали капремонт 7 ліфтів на суму в майже 420 тисяч гривень, капітальний ремонт покрівель на 11 об’єктах на суму в 3 мільйони 367 тисяч гривень, капітальний ремонт внутрішньодворових доріг на 1 мільйон 720 тисяч гривень, капітальний ремонт внутрішньобудинкових мереж.

Андрій Райкович обговорив з працівниками ЖЕО стан справ у господарстві та подякував за щоденну роботу.

- Наше з вами головне завдання, тримати місто чистим та охайним, - наголосив міський голова. – Ми лише разом, в співпраці можемо зробити Кропивницький комфортним для проживання містян.

За зроблене люди подякували, і наголосили на питаннях, що потребують вирішення. Серед першочергових - ремонт вулиць Єгорова та Гагаріна. Дорожнє покриття там у вкрай незадовільному стані, поскаржились місцеві. Андрій Райкович запевнив, капремонт доріг є в програмі розвитку ЖКГ, і вони обов’язково будуть відновлені. Жителі однієї з багатоповерхівок, що по вулиці Можайського дуже чекають капітального ремонту даху. За словами заступника міського голови Олександра Вергуна, ця робота в наступному році буде обов’язково виконана. Також люди просили допомоги у встановленні дитячого майданчика, облаштування прибудинкових територій та будівництва тротуарів.

Всі питання, що їх підняли під час сьогоднішньої зустрічі, Андрій Райкович дав завдання взяти на контроль відповідальним керівникам виконавчих органів міської ради.

Усі новини