«Мистецькі вихідні» - для кропивничан!

Понеділок, 12 червня 2017 13:37

Сповнені музики і цікавих пізнавальних та розважальних заходів «Мистецькі вихідні» продовжують збирати кропивничан в одному із найулюбленіших місць відпочинку – Ковалівському парку.

І хто одного разу долучився до цієї культурницької події, той з нетерпінням чекає наступної суботи. «Відпочинь з бібліотекою!» − саме під таким гаслом пройшли 10 червня «Мистецькі вихідні», які організували та провели в обласному центрі бібліотекарі міської централізованої бібліотечної системи.

Цього дня кожен учасник свята мав можливість знайти собі розвагу за власним уподобанням. Для шанувальників мистецтва танцю – запальні виступи хореографічного колективу «Карамель», школи брейк-дансу та хіп-хопу «Mix of Steps». Вокальні номери від юних учасників свята Максима Омельченко та Кароліни Тюменцевої – для тих, хто полюбляє мелодійний спів. А акробатичні виступи від вихованців ДЮСШ № 3 чекали на справжніх екстремалів.

Найменші відвідувачі пробували свої сили у конкурсі малюнків на асфальті. Всі охочі мали змогу створити квіткові композиції із серветок та екзотичних птахів на майстер-класах з паперопластики. Школярі ж позмагалися за звання кращого книголюба та правознавця.

Великою популярністю у дітвори користувалися майстри боді-арту, а дівчата стояли в довжелезній А на згадку про «Мистецькі вихідні» у рідному місті їх учасники з радістю ловили один одного у фотокамери і смартфони із створеним в рамках проекту «Мости до міста» хештегом #kropyvnytskyi, який мандрує обласним центром із вулиці – на вулицю.

Містяни продовжували пізнавати таємниці і легенди рідного міста під час пішої екскурсії по вулиці Дворцовій, яку провела екскурсовод-краєзнавець, головний зберігач фондів музею музичної культури ім. К. Шимановського, лауреат премії імені Ястребова Олена Класова та насолоджувалися концертом виступом Кропивницького міського професійного духового оркестру.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13