На сторожі законності у Кропивницькому: протидія злочинності має бути адекватною умовам воєнного часу

П'ятниця, 17 березня 2023 16:04

Сьогодні, 17 березня в Кіровоградській обласній прокуратурі відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів на тему «Стан протидії злочинності на території міста Кропивницького та Кропивницького району в умовах воєнної агресії Російської Федерації проти України упродовж 2022 року», участь у якій узяв секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка.

- У період воєнного часу такі зустрічі надзвичайно потрібні, адже крім боротьби з ворогом на передовій, треба убезпечити й тилові території від проявів злочинності. Одним із таких є кібершахрайство, рівень якого останнім часом значно зріс. Граючи емоціями людей на чутливій темі поранених і хворих захисників, злочинці виманюють кошти у рідних. Саме тому необхідно проводити відповідну роз’яснювальну роботу серед населення, не втрачати пильність і ретельно перевіряти інформацію, щоб запобігти подібному шахрайству,  - зазначив Олег Колюка.

Учасники координаційної наради розглянули питання щодо стану протидії злочинності на території міста Кропивницького та територіальних громад Кропивницького району в умовах воєнної агресії російської федерації проти України впродовж 2022 року, а також опрацювали заходи, спрямовані на підвищення ефективності боротьби зі злочинністю та її профілактики загалом.

Усі новини