Наталія Дзюба: учасники АТО та їхні родини мають відчувати потужну підтримку всієї громади Кропивницького

Четвер, 11 червня 2020 18:18

Управління соціальної підтримки населення міської ради і в умовах карантину працюють на повну потужність. Це відзначила заступниця міського голови Наталія Дзюба, звітуючи про роботу, виконану в гуманітарній сфері Кропивницького за минулий тиждень.

Спеціалісти управління прийняли заяви від 56 кропивничан з питань отримання матеріальної допомоги учасниками АТО, ООС та мешканцями міста. які потрапили у скрутні життєві обставини.

-  28 травня ми провели засідання комісії, члени якої займаються розглядом питань надання одноразової адресної грошової допомоги мешканцям міста, - повідомила Наталія Дзюба. - На комісії розглянули 216 звернень депутатів міської ради щодо надання одноразової матеріальної підтримки кропивничанам.

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей подарункові сертифікати отримали 36 дітей загиблих та зниклих безвісти учасників АТО, ООС на загальну суму 32,4 тисячі гривень.

- А 04 червня ми провели комісію з питань надання одноразової грошової допомоги постраждалим учасникам АТО та ООС, добровольцям, учасникам Революції Гідності, членам сімей загиблих і померлих військовополонених, зниклих безвісти під час виконання військових обов'язків та військовополоненим, які визволені з полону, - зауважила Наталія Дзюба. – Наші земляки, що стояли на захисті демократії в Україні, а сьогодні продовжують боронити право українського народу жити у вільній, незалежній державі та члени їхніх родин мають відчувати всебічну увагу і підтримку  від всієї громади.

Усі новини