Навчальний процес у закладах освіти Кропивницького триває у штатному режимі

Середа, 11 березня 2020 17:26

Сьогодні, 11 березня, у міській раді Кропивницького розпочалося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника міського голови Олександра Мосіна.

Комісія розглянула  стан готовності закладів охорони здоров’я комунальної власності до  надання медичної допомоги населенню у випадках підозри на захворювання, спричинені коронавірусом.

- Комісія має виробити дороговказ для мешканців міста, якого мають дотримуватися усі містяни, щоб справитися із загрозою небезпечного вірусу, - наголосив Олександр Мосін. – Кожен має чітко знати і розуміти, що робити у конкретній ситуації.

Надзвичайно важливим і одночасно складним для прийняття стало рішення про можливе запровадження у закладах освіти Кропивницького карантину. Після отримання інформації від начальника управління охорони здоров’я міської ради Оксани Макарук, начальника управління освіти Лариси Костенко та радника міського голови з питань санітарно-епідеміологічної безпеки Івана Касьяненка, комісія вирішила не оголошувати карантинні заходи у закладах освіти від четверга, 12 березня.

У той же час, члени комісії не закрили своє засідання. Керівники виконавчих органів міської ради отримали доручення підготувати пропозиції для протокольного рішення щодо запровадження заходів протидії розповсюдженню захворювань на коронавірусну інфекцію на території обласного центру. Комісія  продовжить свою роботу у четвер, 12 березня. Навчальний процес у закладах освіти Кропивницького триватиме до прийняття спеціального рішення у штатному режимі.

Усі новини