Новенчани квітами і хвилиною мовчання вшанували загиблих захисників і захисниць України

Середа, 8 травня 2024 15:44

Сьогодні, 08 травня,  у Кропивницькому в  селищі Новому відбулося покладання квітів до Обеліску Слави з нагоди відзначення Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Цього дня новенчани ушанували світлу пам’ять тих, хто віддав своє життя за незалежність і територіальну цілісність України під час Другої світової війни і у сучасній російсько-українській війні. 

Квіти до Обеліска Слави поклали працівники Новенського старостинського округу Кропивницької міської ради на чолі зі старостою Любов’ю Марченко та начальником відділу з питань інфраструктури Новенського старостинського округу міської ради Іриною Глушаєвою, представники селищних ветеранських організацій. Ці букети є знаками пошани, поваги та великої вдячності кожному воїну, що віддав життя за мир та незалежність України.

У ході заходу перед присутніми виступила староста Любов Марченко. Також до присутніх звернулися представниця селищної ветеранської організації Лариса Ємець.

Новенчани вшанували пам’ять загиблих героїв Другої світової війни та нинішніх борців за свободу та незалежність України хвилиною мовчання та покладанням живих квітів до Обеліску Слави.

У цей день кошики з квітами лягли і до могил на селищному кладовищі учасників АТО, мешканців селища Нового, Олега Безкровного, Ігоря Єсипенка та Андрія Зосімова.

 Також поклали квіти до меморіальної дошки на фасаді будинку № 36 по вул. Металургів на честь загиблого учасника АТО, мешканця селища Нового, Андрія Беспалова.

Усі новини