«Олімпійські перегони» у Кропивницькому

Четвер, 12 жовтня 2017 18:49

У Кропивницькому відбувся спортивний квест «Олімпійські перегони». Учасниками спортивного конкурсу, організованого за сприяння обласного відділення Національного олімпійського комітету України та відділу фізичної культури і спорту міської ради, стали учні гімназія імені Тараса Шевченка.

Розпочався квест з інформації головного спеціаліста обласного осередку НОК Миколи Аношкіна про розвиток та становлення Олімпійського руху в Україні. Діти дізналися багато нових цікавих фактів з історії виникнення і проведення Олімпійських ігор. Ця інформація стала їм у нагоді під час виконання завдань квесту.

Учасники «Олімпійських перегонів» презентували власні емблеми, назви та девізи команд. Продовженням квесту стала естафета «Веселі перегони». школярі, які вдало її пройшли, отримали карту «Олімпійських скарбів» із завданнями квесту.

Щоб дістатися до «Олімпійського скарбу», дітям необхідно було провести Олімпійську зарядку, відповісти на запитання Олімпійської вікторини, позмагатися в спортивному п'ятиборстві: стрибках на скакалці, обертанні обруча, віджиманні, присіданні та набиванні м'яча. На завершення учасники квесту спільно підготували стінгазету «Олімпійський спорт» і склали кросворд на спортивну тематику.

І ось нарешті «Олімпійський скарб» знайдено. В нагороду за виявлені наполегливість, спритність, кмітливість діти отримали від обласного відділення НОК України призи: олімпійські щоденники, футболки, зошити, волейбольні м'ячі, скакалки, гімнастичні обручі, літературу на олімпійську тематику, а також солодощі.

Але головне, переконані організатори квесту, діти отримали безліч яскравих емоцій та позитиву, які забезпечать їм гарний настрій на весь навчальний рік.

Усі новини