«Олімпійський день здоров’я» у кропивницькому НВО №32

П'ятниця, 8 грудня 2017 09:39

У Кропивницькому, в навчально-виховному об’єднанні № 32 відбулося спортивне свято «Олімпійський день здоров'я», присвячене Дню Збройних Сил України.

У заході, організованому спільними зусиллями працівників відділу фізичної культури та спорту міської ради, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», обласного відділення Національного олімпійського комітету України в та дирекції школи взяли участь 75 дітей.

Свято відкрилося спільним виконанням Гімну України, а директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Микола Аношкін привітав юних спортсменів і побажав їм вдалих стартів. Представники обласного відділення НОК України розповіли школярам про історію виникнення і проведення Олімпійських ігор. Діти перевірили свої знання відповідаючи на запитання олімпійської вікторини та взяли участь у різноманітних спортивних змаганнях і конкурсах.

Найкращі юні спортсмени нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту міської ради, а також отримали сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Усі новини