Пам’яті бойових медиків: у Кропивницькому відбудеться турнір із тактичної медицини

Вівторок, 12 грудня 2023 17:21

За час повномасштабного вторгнення російських агресорів загинули більше сотні українських медиків.  На знак шани і поваги кожному і кожній, хто врятував інших, але не вберіг себе, 16 грудня молодіжні команди Кропивницького запрошуються до участі в турнірі з тактичної медицини, присвяченому пам'яті загиблих бойових медиків.

Мета змагань, ініційованих управлінням молоді та спорту Кропивницької міської ради у співпраці із “Центром готовості цивільних. Кропивницький” та громадською організацією «Мобільна волонтерська група» - підвищення рівня знань і навичок  молоді з надання домедичної допомоги в умовах військових дій  - тактичної медицини.

- Практичну частину  турніру ми плануємо організувати за курсом «Боєць-рятувальник», а саме:  сценарії на місці події, групова взаємодія, відпрацювання сценаріїв надання домедичної допомоги за алгоритмом MARCH в три етапи: допомога під вогнем, допомога в «жовтій зоні»  -  умовному укритті, допомога в «зеленій зоні» - безпечна ділянка і підготовка до медичної евакуації, - анонсує заступниця начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська.

Для команд-переможців громадська організація «Мобільна волонтерська група» підготувала авторські нагороди, виплавлені із гільз калібру 30 мм у формі янголів із нанесенням гравіювання.

Кількість учасників від команди - 5 осіб. Додаткова інформація та обов’язкова реєстрація  за посиланням: https://forms.gle/ShScGqzR8AWF6gwk7

Початок о 10.00. Місце проведення буде повідомлено учасникам після реєстрації. 

Контактна особа: Катерина Черкасська, 0505141722

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13