Паркування автотранспорту на вулицях Кропивницького — під пильний контроль

Вівторок, 24 травня 2022 15:25

Разом зі збільшенням чисельності жителів у Кропивницькому за рахунок вимушено-переміщених осіб, в обласному центрі суттєво зросла і кількість легкового транспорту. Це особливо видно по запаркованих автівками вулицях міста. У більшості випадків, на жаль, власники автівок при цьому ігнорують всі правила дорожнього руху, зазначив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 24 травня.

- Звертаюся до патрульної поліції: подивіться, які тунелі із запаркованого транспорту утворюються безпосередньо в центрі Кропивницького. Особливо по вулицях Чміленка, Шевченка, Пашутінській, Гоголя та і на інших дорогах центральної частини міста. Не припиняється паркування і по вулиці Театральній, - наголосив Олександр Мосін. - Якщо не відреагувати – можемо очікувати певний транспортний колапс. Тому оперативно головному управлінню ЖКГ необхідно перевірити наявність усіх дорожніх знаків, які регламентують правила паркування.

Заступник міського голови доручив також  найближчим часом розглянуть варіанти придбання в комунальну власність евакуатора, щоб його активно використовувати для доставки на штрафмайданчики злісних порушників. Можливою є також співпраця з підприємствами, які використовують у своїй діяльності евакуатори і готові до співпраці з міською владою. Такий вид публічного покарання стане ще однією мотивацією для водіїв дотримуватися правил дорожнього  руху.

Усі новини