Перший сніг у Кропивницькому: дорожня техніка забезпечує безпечний рух транспортними магістралями

Понеділок, 20 листопада 2023 11:29

Перший сніг випав у Кропивницькому. Із початком снігопаду спеціалізована техніка КП "Універсал 2005" виїхала працювати на транспортні магістралі Кропивницького.

Про це повідомив директор комунального підприємства Віктор Панішко.
За його інформацією, два піскорозкидувачі МАЗ в постійному режимі посипали протиожеледною сумішшю критичні ділянки доріг обласного центру - спуски, підйоми, перехрестя.

- Станом на ранок на вулицях залишаються також два чергові екіпажі, - інформує Віктор Панішко. - Вони працюють зараз на транспортних магістралях, де у цьому є потреба. Чергові екіпажі підтримуватимуть безпечний стан проїжджої частини доріг Кропивницького.

Із ночі вичищають від снігу і  льоду  тротуари та прибудинкові території і працівники міських ЖЕО.

Інспекція з благоустрою звертається до  кропивничан відповідально поставитися до прибирання власних та прилеглих територій від снігу і ожеледиці.

- Звертаємося до керівників установ, підприємств, організацій усіх форм власності, також до мешканців приватного сектору. Необхідно мати інвентар для прибирання снігу та запастися протиожеледною сумішшю для запобігання утворення наледнів. – закликав начальник інспекції Олександр Брюховецький. - Також звертаємо особливу увагу на місця постійного пересування громадян, а саме: тротуари, сходи, пандуси, проїзди та пішохідні доріжки. У разі ігнорування правил благоустрою на відповідальних осіб будуть складатися протоколи про адміністративні правопорушення для притягнення їх до адміністративної відповідальності.

Усі новини

Дім, де завжди раді гостям
Понеділок, 13 травня 2024 15:44