Під час благодійної акції у сквері Покровському для маленького кропивничанина Володі Мартинюка зібрали понад 2 тисячі гривень

Понеділок, 29 травня 2017 10:56

Благодійна акція та ярмарка від місцевих товаровиробників відбулися у Кропивницькому  до Дня захисту дітей,. Попри те, що погода лякала дощем, на дитяче свято до скверу  Покровського зібралися понад 300 дітей та їхніх батьків.

Цього дня на гостей парку чекав видовищний концерт від талановитих дітей – вихованців місцевого ДНЗ №37 та школярів ЗОШ № 1 та 12. Малюки розповідали вірші, співали та танцювали. Свою майстерність продемонстрували  учні з педагогами обласної федерації брейк-дансу. Запальним виступом вони додали енергії і драйву для усіх присутніх. Для дітей організатори підготували розважальну програму, під час якої усіх охочих катали на поні, пригощали солодощами та дарували кульки. Працювали відкриті зони майстер-класів з виготовлення віночків, підвісок, іграшок для розвитку. Крім цього дітям робили зачіски та наносили аквагрим.

Поки діти розважалися, дорослі мали можливість скупитися на ярмарці товарів від місцевих товаровиробників зі знижками. Дешевше можна було придбати овочі та фрукти, рибу, цукерки, віночки, різноманітні дерев’яні та панчішні вироби тощо.

Під час свята діяв благодійний розпродаж, на якому продавалися іграшки, поробки, малюнки та вироби “хенд-мейд”. Гроші від розпродажу збирали на лікування 7-річного Володі Мартинюка, який мріє стати на ніжки.

Усього під час заходу було зібрано 2112 гривень на лікування маленького Володі. Гроші мамі хлопчика передали депутатки міської ради з фракції «Рідне місто» Катерина Шамардіна та Тетяна Волкожа.

- Вітаю дітей з прийдешнім святом, з початком літніх канікул. Бажаю сил та енергії кожному, а сьогоднішній день нехай подарує гарний настрій, - звернувся до учасників свята його  ініціатор, голова фракції “Рідне місто” у міській раді Кропивницького Олександр Шамардін.

Олександр Шамардін представив громадськості громадську активістку Тамару Кірєєву – автора проекту «Благоустрій скверу «Покровський», який отримав перемогу серед проектів громадської ініціативи.

- Це наша спільна перемога! Дякую кожному,хто віддав свій голос за проект реконструкції скверу, - відзначив Олександр Шамардін. -  Вже цього року сквер отримає нове обличчя і ми збиратимемося у гарному та затишному місці.

Завершилося свято відзначенням переможців спортивних змагань з настільного тенісу, дартсу та фрізбі, які провів директор міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Микола Аношкін. Усього визначилися 12 переможців, які отримали подарунки: грамоти, mp3-плеєри, селфі-палки, флешки та чашки. 

Фото: Яна Вічірко

Усі новини