Підсумки 2023 року і плани на 2024-ий: у Кропивницькому старостат селища Нового прозвітував за рік роботи

Понеділок, 19 лютого 2024 11:55

У суботу, 17 лютого, староста Новенського старостинського округу Кропивницької міської ради Любов Марченко прозвітувала перед жителями округу про результати роботи у 2023 році. Захід відбувся у приміщенні старостинського округу та тривав майже дві години.

На звіт були запрошені жителі старостинського округу, керівники установ та закладів, голови квартальних комітетів, керівники громадських організацій. До зібрання також приєдналися: начальник головного управління житлово-комунального господарства міської ради Віктор Кухаренко, начальник  КП «Універсал 2005» Віктор Панішко, начальник КП «Благоустрій» Олександр Співак, т.в.о. директора ТОВ «ГУДЕКС ВПС» Дмитро Довгий.

Громадський порядок під час звіту забезпечували офіцери громади Андрій Клименюк та Євген Роздобудько.

Учасники заходу мали можливість ознайомитися з результатами проведеної роботи за звітний період на території старостинського округу, планами та перспективами розв’язання проблем округу у 2024 році.

 У своєму звіті, який супроводжувався слайд-презентацією, Любов Марченко підбила підсумки виконаної роботи за минулий рік, доповіла учасникам заходу про роботу працівників старостату, про роботу комунальних підприємств міської ради на території округу, про проведені поточні та капітальні ремонти у закладах освіти та культури, охорони здоров’я, визначила проблеми, що найбільше хвилюють жителів селища, і які вдалося вирішити протягом минулого року, не зважаючи на воєнний стан.

Продовжилася зустріч жвавим обговоренням порушених питань забезпечення стабільної життєдіяльності мікрорайону. Новенці  висловлювали свої думки та побажання, що створило невимушену атмосферу спілкування.

Віктор Кухаренко та керівники комунальних підприємств Віктор Панішко і Олександр Співак активно долучалися до обговорень, відповідали на питання громади відповідно до своїх повноважень.

Серед проблем, на які звертали увагу самі жителі селища необхідно відзначити: капітальний ремонт центральної дороги по вулиці Металургів, ремонт та грейдерування доріг приватного сектору, благоустрій парків та скверів, ремонт елементів дитячих майданчиків, відновлення зовнішнього освітлення, стабільне водозабезпечення селища тощо.

На завершення Любов Марченко подякувала всім новенчанам  за участь у заході і закликала до подальшої співпраці.

Усі новини