Початкові і випускні класи у школах Кропивницького розпочнуть другу чверть навчання стаціонарно

П'ятниця, 30 жовтня 2020 15:56

Опалювальний сезон в закладах освіти Кропивницького розпочинається із понеділка, 02 листопада. Відповідне рішення прийняла міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на своєму позачерговому засіданні сьогодні, 30 жовтня.

Як повідомив голова комісії, заступник міського голови Олександр Мосін, у суботу – неділю триватиме розпломбування усіх котлів КП «Теплоенергетик» і вони будуть запущені з тим, щоб у понеділок тепло стабільно поступало до приміщень дитячих садочків і загальноосвітніх шкіл Кропивницького, де необхідно забезпечити комфортну для дітей температуру.

За інформацією начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Сергія Коваленка, середня температура зовнішнього повітря у Кропивницькому ще не опускалася нижче 8 градусів Цельсія впродовж трьох діб поспіль, що дозволяє розпочати опалювальний сезон. У той же час за прогнозами синоптиків, наступного тижня очікується похолодання та дощі, і це призведе до зниження температури комфорту нижче 8 градусів.

На своєму засіданні комісія визначила і  порядок організації навчання в закладах освіти Кропивницького. Відповідно до прийнятого рішення, у звичному режимі, тобто стаціонарно, навчатимуться учні початкової школи і випускних 9-11 класів. Середня школа в умовах «помаранчевого» рівня епідеміологічної небезпеки, що вводиться на території обласного центру із понеділка, 02 листопада, перебуватиме на дистанційній формі навчання.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13