Постійна депутатська комісія після тривалого блокування розпочала свою роботу

Середа, 10 травня 2017 15:00

Сьогодні, 10 травня, після довгої перерви, викликаної блокуванням з боку ряду депутатів міської ради,   відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

Цього дня у роботі комісії взяли участь четверо депутатів: голова комісії Олександр Шамардін, Анатолій Ларін, Вадим Дрига та Сергій Капітонов, таким чином комісія зібрала необхідний для відкриття кворум.

На початку засідання депутат Ларін повідомив про те, що через нагальні справи не зможе бути присутнім на засіданні до його завершення. Тому, щоб не гаяти час, Олександр Шамардін негайно розпочав засідання. Сьогодні члени комісії зформували порядок денний своєї роботи і встигли розглянути одне питання з його переліку.

Першим комісія розглянула клопотання про передачу у власність земельної ділянки по вулиці Скульського учаснику АТО. У цьому питанні депутати були одностайними  і проголосували «за». Друге питання, у якому через значні суперечності у питанні приватизації земельної ділянки сусіди  самостійно не можуть дійти згоди, Олександр Шамардін доручив опрацювати юридичному відділу міської ради. Свої висновки представник юрвідділу має оголосити на наступному засідання комісії, яка відбудеться за тиждень.

Оскільки порядок денний не був сьогодні вичерпаний, за пропозицією Олександра Шамардіна комісія продовжить свою роботу у  п’ятницю, 12 травня. Початок засідання -   13.00.

Усі новини