Працівники КП «Благоустрій» закликають кропивничан любити рідне місто і не красти з клумб квіти

Вівторок, 19 травня 2020 14:26

У Кропивницькому зафіксовані масові крадіжки квітів, які висаджують на клумбах міста працівники КП «Благоустрій». Про це сьогодні, 19 травня повідомила начальник дільниці підприємства Олена Ворона.

У п’ятницю, 15 травня, на площі Богдана Хмельницького в горщики висадили кущі петуній, а вже сьогодні озеленювачі виявили, що частину квітів з інсталяції хтось викопав. Також зникли практично всі чорнобривці з клумб по Великій Перспективній. А із квітника на Театральній площі викрали 31 кущ петунії і 17 агератумів, біля Ленінського суду – понад 30 квіток тагетіса.

Торік у Кропивницькому  висадили понад 20 кущів магнолії. Жодного з них, звернула увагу Олена Ворона, вже немає.

- На алеї сакур вирвали практично всі петунії, і навіть одну сакуру викопали!, - поскаржилася Олена Ворона. - На Алеї миру спиляли липу. На вулиці Верхній Пермській вкрали 20 кущів троянд. Замість того, щоб висаджувати квіти в нових квітниках, ми змушені займатись пересадками. Ділянки, де квіти викрали, поки пустуватимуть, адже ми чекаємо, поки підросте нова розсада. Нам дуже прикро від того, що люди не цінують нашої роботи. Всі працівники КП «Благоустрій» щодня стараються зробити Кропивницький затишним та красивим, і дуже просимо підтримати нас і поважати нашу роботу!

Усі новини