Пришкільний табір в ЗОШ №30 – це цікавий і змістовний відпочинок

Середа, 7 червня 2017 14:36

Понад 60 дітей відпочинуть та наберуться сил протягом червня після тривалого навчального року в пришкільному таборі денного перебування "Барвінок" у ЗОШ №30. Сьогодні, 7 червня, всі вони разом із батьками та вчителями зібрались для урочистого відкриття табірної зміни в актовій залі школи. До них завітали і гості – секретар міської ради Андрій Табалов та заступник начальника управління освіти міської ради Євген Серапян.

– Ми добре підготувались до літнього оздоровлення учнів школи, – відзначила директор школи Наталія Вельгун. – Дітей чекатимуть цікаві розваги, екскурсії, заняття в гуртках, виходи на природу. Словом, діти не нудьгуватимуть, а батьки будуть впевнені, що їхня малеча перебуватиме під пильним оком педагогів, чудово відпочине та оздоровиться.

Так само побажав змістовного відпочинку та насичених враженнями літніх канікул всім присутнім Андрій Табалов. Він наголосив, що для того, аби діти якнайкраще опановували знання, їм потрібно набратися нових сил, вражень у літньому таборі відпочинку. Міська ж влада зробила все від неї залежне, щоб дітям у таких закладах було цікаво, ситно, весело.

А поки учні школи перебуватимуть на літніх канікулах, у навчальному закладі розпочнеться грандіозний ремонт – будуть повністю замінені старі вікна на нові, енергозберігаючі. Для цього з міського бюджету виділено 250 тисяч гривень. Отже, наступного навчального року діти прийдуть в оновлені класи, де буде взимку тепло і затишно.

Вихованці літнього оздоровчого табору підготували для гостей чудовий концерт. Вони представили свої загони веселими речівками, співали, танцювали, навіть влаштували показ мод – дівчатка демонстрували вбрання, виготовлене власними руками у шкільних гуртках. Ці сукні були виготовлені з підручних матеріалів – як нагадування про те, що потрібно берегти природу, не засмічувати її побутовим пластиком, якому можна знайти більш корисне застосування.

Те, що й надалі надходять заяви від батьків про зарахування їхніх дітей до "Барвінка", за словами Наталії Вельгун, свідчить: школа є епіцентром подій на Кущівці.Тут завжди можна знайти для кожного щось цікаве.

Джерело: http://vechirka.com.ua/

Усі новини