Продовження роботи восьмої сесії міської ради Кропивницького заплановане на наступний тиждень

Понеділок, 6 березня 2017 14:35

Друге засідання восьмої сесії міської ради Кропивницького має відбутися наступного тижня. Про це повідомив секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 6 березня..

За час, що пройшов від початку роботи восьмої сесії, процедуру оприлюднення на офіційному сайті пройшли ще низка важливих для громади проектів рішень. Тож на наступне сесійне засідання буде внесено вже не сто, а понад двісті питань, відзначив Андрій Табалов.

У той же час, міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради наголосив на непрпустимості зривів засідань міської ради у сьогоднішній ситуації. На думку очільника міста, це призволить до суттєвого затягування з вирішенням нагальних проблем в обласному центрі.

- У даному разі відтермінування сесійного засідання ставить під загрозу вчасну закупівлю двадцяти нових багатомісних автобусів для Кропивницького, - відзначив Андрій Райкович. – Вважаю, що зриви сесій на руку деструктивним політичним силам. Минулого року рішення про придбання двадцяти тролейбусів міська рада прийняла у квітні, а тролейбуси повністю були поставлені у місто на початку січня. Така ж історія може трапитися автобусами і це точно не на користь громаді. Ми не виносимо на сесію жодного політичного питання, усі стосуються виключно прикладної господарської діяльності міста.

Усі новини