Проекти – переможці програми “Громадський бюджет Кропивницького – 2017” будуть оголошені 24 травня

П'ятниця, 19 травня 2017 10:23

Підведення підсумків реалізації  проекту Громадського бюджету у Кропивницькому відбудеться 24 травня в рамках семінару «Партиципаторний бюджет: шлях до налагодження діалогу у громаді».

Як повідомили в управлінні економіки міської ради, практичний семінар, на якому буде можливість ознайомитися з досвідом грузинських та українських громад в реалізації громадських бюджетів триватиме у Кропивницькому із 22 по 24 травня в приміщенні Прес-клубу по вулиці Соборній, 1а.

Передбачається обговорення засад і механізмів співпраці громадськості і міської влади  під час підготовки і впровадження програми.

Проекти – переможці “Громадського бюджету Кропивницького – 2017”  оголосить секретар міської ради Андрій Табалов під час круглого столу 24 травня о 14.00.

“Публічні бюджети від А до Я: Інформування, активізація та залучення  громадянського суспільства” – під таким гаслом здійснюється підтримка українських міст, громад у запровадженні бюджетів участі. Організація практичних семінарів, разом із тренінгами, косультаціями, супроводженням проектів, проведенням навчальних візитів, фінансовою підтримкою інформаційних компаній, наданням програмного забезпечення для голосування та організацією етапів громадського бюджету – такими є форми допомоги, які впроваджують Фонд Східна Європа та Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу та Проекту міжнародної технічної допомоги “Партнерство розвитку міст” від Федерації канадських муніципалітетів з фінансуванням через Міністерство міжнародних справ Канади.

Усі новини