Ретельний контроль громади і влади – запорука успішної реалізації проектів громадського бюджету у Кропивницькому

Середа, 12 лютого 2020 13:11

Сьогодні, 12 лютого, секретар міської ради Андрій Табалов разом із заступником міського голови Олександром Вергуном та депутатом міської ради Олегом Краснокутським провели виїзну нараду у мікрорайоні Новомиколаївка, щодо перевірки стану реалізації одного із проєктів Громадського бюджету – «Алея Авіаторів».

У жовтні минулого року посадовці вже інспектували хід та якість будівельних робіт: тоді підрядник запевнив, що до кінця листопада роботи завершать. Проте, на календарі вже лютий, а місцеві мешканці продовжували скаржитись на незавершене будівництво.

Андрій Табалов, як голова координаційної ради з питань Громадського бюджету, який тримає на контролі реалізацію усіх проєктів бюджету участі, на апаратній нараді у міській раді анонсував додаткову перевірку даного об’єкту.

- Одразу, як надійшов сигнал від мешканців, я порушив питання на апаратній нараді, поспілкувався з керівництвом головного управління ЖКГ і справа зрушила з місця, - зазначив Андрій Табалов. - На жаль, щоб все робилось вчасно і якісно, треба постійно контролювати і нагадувати.

Станом на сьогодні будівельні роботи на алеї завершені, благоустрій території підрядник виконає, як тільки будуть дозволяти це погодні умови. А мешканці сусіднього будинку чекають весни, щоб на новеньких клумбах Алеї Авіаторів висадити квіти.

Усі новини