Рівень соціального діалогу міської влади Кропивницького і служби пробації має бути високим

П'ятниця, 27 грудня 2019 13:40

Сьогодні, 27 грудня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович і секретар міської ради Андрій Табалов поспілкувалися з представниками ДУ «Центр пробації».

Начальник філії установи в Кіровоградській області Владислав Музика подякував міському керівництву за співпрацю та підтримку. За 11 місяців цього року підрозділи органів пробації гарно потрудилися. Підопічні «Центру пробації» загалом відпрацювали на підприємствах міста близько 4 тисяч годин суспільно – безоплатних громадських робіт.

Всього на обліку в службі перебувають 600 засуджених і 21 неповнолітній. В цілому, через Центр пройшли близько півтори тисячі осіб, складено 380 досудових доповідей. А з 2018 року реалізовується пілотний проект «Заради життя» у 12 регіонах країни, в якому за підтримки міської ради бере участь і Кропивницький.

Представники пробації подякували Андрію Райковичу, Андрію Табалову та депутату міської ради Олегу Краснокутському за підтримку та співпрацю, оголосили їм подяку та вручили пам’ятні знаки.

 - Соціальна політика займає важливе місце в роботі міської ради, - наголосив Андрій Райкович. – Ми приділяємо значну увагу соціальній підтримці населення, у тому числі і засудженим. Адже рівень соціального діалогу має бути дуже високим з усією громадою.

Усі новини