Руйнування мосту на залізничній станції Кропивницького є надзвичайною ситуацією об’єктового рівня: міська рада вимагає повну інформацію

Вівторок, 28 листопада 2023 14:05

Кропивницька міська рада вимагатиме від Одеської залізниці повну інформацію про стан пішохідного мосту на залізничній станції обласного центру, який частково зруйнувався під час негоди, та плани ліквідації аварійної ситуації і запобігання подальшої руйнації об’єкту. Відповідне доручення керівникам профільних виконавчих органів надав заступник міського голови Олександр Мосін  під час апаратної наради сьогодні, 28 листопада.

- Руйнація мосту є надзвичайною ситуацією об’єктового рівня, але, на жаль, Державна служба з надзвичайних ситуацій дізналася про це від поліцейських, а не від адміністрації залізниці, - наголосив Олександр Мосін. – На даний час міст локалізований і не становить загрози для пасажирів.

У той же час залізниця звернулася до міської ради з проханням допомогти транспортом для вивезення зруйнованої частини мосту. Така допомога буде надана, повідомив заступник міського голови Олександр Вергун.

Усі новини