Секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов тримав звіт перед мешканцями виборчого округу №1

Понеділок, 13 листопада 2017 09:17

Секретар міської ради Андрій Табалов прозвітував про виконану роботу перед жителями першого виборчого округу

Секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов прозвітував про результати своєї роботи перед виборцями першого округу.

Андрій Табалов почав опікуватися проблемами округу №1 після складання своїх повноважень депутатом Федором Згривцем і впродовж усього періоду роботи у мікрорайоні секретар міської ради неодноразово проводив зустрічі з людьми, підтримував їхні ініціативи.

- Ми разом проводили суботники, облаштовували дитячі та спортивні майданчики, ліквідовували сміттєзвалища тощо. Наразі проводяться роботи із капітального ремонту покрівель та благоустрою прибудинкової території, а незабаром по вулиці Героїв України, 29 розпочнеться ремонт мережі вуличного освітлення, - відзначив Андрій Табалов. - Звичайно, хотілося б відразу вирішити всі проблеми округу, але потрібно розуміти, що на інших мікрорайонах є також чимало негараздів.

Секретар міської ради підкреслив, що наполеглива робота дає результати, тому він і надалі активно допомагатиме жителям мікрорайону знаходити спільну мову з керівниками комунальних підприємств задля покращення надання послуг.

Під час зустрічі з виборцями Андрій Табалов відзначив найактивніших громадян грамотами. У свою чергу, мешканці першого округу подякували депутату за відремонтовані покрівлі та дороги. Також, користуючись нагодою, люди звернулися до посадовця із проханням підтримати демонтаж недобудови на вулиці Героїв України, встановити на цьому місці спортивні майданчики тощо.

Андрій Табалов зазначив, що ініціативу із демонтажу він підтримує і спілкуватиметься із іншими депутатами із цього приводу.

Фото: "Рідний край"

Усі новини