Школа радості - для дітей, школа творчості – для вчителів. Школа сподівань – для батьків

Середа, 14 червня 2017 20:38

У Кропивницькому продовжується звітна сесія керівників закладів освіти міста перед громадою. Сьогодні, 14 червня, підсумки результатів  навчального року підбила директор загальноосвітньої школи № 31 Тетяна Тиханська.

Приймати звіт очільниці навчального закладу завітали міський голова Андрій Райкович, його заступник Наталія Дзюба та начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко. Актова зала школи була заповнена батьківською спільнотою та членами педагогічного колективу школи.

Тетяна Тиханська підготувала цікаву відеопрезентацію, в якій знайшли своє відображення всі аспекти  життя закладу протягом останнього навчального року. Директор відзначила, що у 2016 році за кошти міського бюджету в двох залах хореографії зробили повний капітальний ремонт. Тепер тут щоденно займаються танцями вихованці хореографічного ансамблю «Надія». Керівник гуртка Тетяна Мутнова щиро дякувала директору за те, що прихистила колектив, і дає можливість дітям  гармонійно розвиватись.

 У 2017-му придбано чимало засобів технічного забезпечення навчального процесу: 17 комп’ютерів, мультимедійну дошку,  проектор,  ноутбук. Зрушення є і в господарчій частині – зроблено ремонт жарової шафи, тістомісильної машини. У планах - ремонт стелі із заміною вікон над центральними сходами та утеплення закладу. Проектно – кошторисна документація ремонтних робіт вже виконана. Підкреслила Тетяна Тиханська.

А вже цього року школа отримає близько мільйона гривень на теплосанацію. Кредит на 5 років, під три відсотки річних дасть корпорація «НЕФКО».

Міський голова Андрій Райкович подякував директору за якісну роботу, і запевнив, що співпраця з міською радою буде тісною і надалі.

 - Ми чимало вкладаємо в освіту, – виступаючи перед учасниками шкільних зборів зазначив очільник міста. - Оцінюючи суми асигнувань, які цьогоріч виділені на цю галузь, можна з впевненістю сказати, що освіта у нас в пріоритеті. У 2016 на потреби галузі з міського бюджету ми виділили 400 мільйонів гривень. Цього року вже 700 мільйонів. Ми збільшили видатки на харчування діток, почали більше купувати техніки, ремонтувати шкільні спортивні зали.

Загальношкільні збори, які своїм голосуванням поставили високу оцінку директору закладу,  завершилися приємною новиною для учнівського і педагогічного колективів від міського голови. Андрій Райкович повідомив, що влітку цього року в ЗОШ № 31 капітально відремонтують спортивну залу. аби уроки фізичної культури проходили в комфортних для школярів умовах та приносили їм справжню дитячу радість.

Усі новини