Синоптики прогнозують похолодання: теплогенеруючі підприємства Кропивницького мають працювати стабільно та без збоїв

Понеділок, 13 листопада 2017 11:24

Із теми організації теплопостачання в обласному центрі стартувала сьогодні, 13 листопада, щотижнева апаратна нарада міського голови Андрія Райковича.

Синоптики прогнозують поступове похолодання, тож тепловики мають працювати так, щоб містяни не скаржились на холодні батареї чи некомфортну температуру в приміщеннях. Всі ремонтні роботи та налагодження теплових систем спеціалісти мають завершити в найкоротші строки, наголосив Андрій Райкович. а температурний режим в соціальних закладах і надалі щоденно контролюватимуть. Загострив увагу міський голова і на проблемі невчасного вивезення листя: минулого понеділка це питання вже піднімали, проте кращою ситуація не стала.

- Якщо у спальних районах ще трохи шевеляться ЖЕО, то приватний сектор буксує. Мені повідомили, що лише 19 квартальних на зв’язку з “Екостайлом”. А у інших, що, скрізь все чисто і прибрано на вулицях? – висловив обурення Андрій Райкович. - Я звертаюсь до керівників районів - ви побільше тормошіть квартальних. А то, якщо їм щось треба негайно вирішити, то ми добре чуємо їхні дзвінкі голоси. Давайте ж разом працювати над комунальним порядком.

Втім зауваження міський голова має і до компанії, що займається вивезенням сміття – ТОВ «Екостайл», яка, на його думку, не справляється з обов’язками. Тож за результатами наради заступники міського голови і керівники головного управління ЖКГ отримали низку завдань.

- Плануйте всім комунальним службам, всім, кому громада платить кошти за послуги, не лише звіти за поточний рік, а й конкретну інформацію про плани роботи на наступний рік. Люди повинні знати, міська рада, виконком, депутати — місто має право знати, як розвиватиметься і цей напрямок комунальної сфери. – доручив Андрій Райкович.

Усі новини