Територіальний центр соціального обслуговування Подільського району у Кропивницькому відсвяткував своє 20-ти річчя

П'ятниця, 29 вересня 2017 17:11

Сьогодні, 29 вересня, в міській раді Кропивницького відбулися урочистості з нагоди 20- річчя територіального центру соціального обслуговування Подільського району міста.

Цього дня слова вдячності лунали на адресу людей, які створили соціальну службу, підтримували її, розвивали та удосконалювали. А колишній голова Ленінської районної у місті Кіровограді ради Валерій Манухін, який започаткував ідею створення центру, згадував як це було двадцять років тому.

- 20 років тому 1 жовтня 1997 року по вулиці Кропивницького, буд.106 у Ленінському районі міста Кіровограда відкрився територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, - поділився спогадами Валерій Манухін. - Терцентр став для багатьох тихою гаванню, де можна перепочити від бурхливого виру життя, сховатися від негоди, він виявився незамінним прихистом.

Привітати з річницею з дня створення територіального центру соціального обслуговування завітала на урочистості заступник міського голови Наталія Дзюба.

- Ваш центр став домом для багатьох людей, які потребують вашої допомоги. Ви несете їм добро, несете життя, допомагаєте їм вижити, - відзначила Наталія Дзюба у своєму вітальному слові. - У свою чергу міська влада ніколи не оминає увагою територіальний центр. Так, лише цього року були виділені кошти на заміну опалення та встановлення металопластикових вікон. І зараз у приміщенні закладу тривають внутрішні оздоблювальні роботи. Приміщення територіального центру стали більш сучасними та комфортабельними для ваших підопічних. Бажаємо вам ще багато років працювати так самовіддано на благо мешканців міста.

За вагомий внесок у розвиток соціальної сфери Подільського району  міста Кропивницького, сумлінну працю, з нагоди 20-ої річниці від дня утворення територіального центру та Міжнародного дня людей похилого віку, колектив територіального центру соціального обслуговування Подільського району міста Кропивницького нагороджено Грамотою міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького та цінним подарунком.

Окремо Грамотою Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету нагороджено соціального працівника відділення соціальної допомоги вдома Світлану Запісочну.

Подяка Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету оголошена соціальним робітникам: Вірі Возник, Валентині Коробковій, Людмилі Кумпан, Наталії Примак та Анні Турській.

З нагоди свята сьогодні музичні вітання лунали від міського професійного духового оркестру,  жіночого вокального колективу “Калинонька” та хореографічного ансамблю “Анюта”.

Усі новини