Травневі свята у Кропивницькому пройшли в атмосфері толерантності і взаємної поваги

Понеділок, 15 травня 2017 11:27

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович, під час апаратної наради сьогодні, 15 травня, подякував комунальникам за роботу, а представникам політичних сил – за взаємоповагу під час відзначення травневих свят.

 Початок травня завжди багатий на святкові дні. У Кропивницькому пройшло чимало важливих заходів, пов’язаних із вшануванням ветеранів Другої світової війни війни, Героїв АТО. Традиційно -  це заходи, які потребують чимало організаційних, творчих сил і відповідальності. Очільник міста висловив щиру подяку усім службам, які ретельно готували місто, меморіальні об’єкти, де проводилось святкування.

- Я дякую нашому гуманітарному і соціальному блоку виконавчих органів, нашим закладам освіти, нашому колективу за організацію вітань ветеранів за місцем проживання, відзначив Андрій Райкович. -  Комунальники, транспорт, торгівля попрацювали злагоджено і під час святкових днів ніяких великих збоїв не було. Варто зазначити і про зважену позицію, взаєморозуміння представників усіх політичних сил. Це дуже важливо, це ключовий фактор – мир, спокій, взаємна повага між людьми.

Єдине зауваження від міського голови стосувалося співпраці з громадськими організаціями. Необхідно відстежувати, наголосив Андрій Райкович, аби в травневі свята у центрі уваги були справжні ветерани.

- У нас чим далі, тим більше ветеранів у формі, з погонами, у якихось шевронах і значках. Я розумію – ветерани АТО. Їх - не переплутати, – звернув увагу міський голова. - Але форму починають одягати зовсім незрозумілі люди. Я застерігаю, щоб пам'ять про справжніх героїв не перетворювалась в ходу якихось “ряжених”. Зверніть на це увагу ветеранських і громадських організацій. Справжнім ветеранам вже за 90 років і їх у нашому місті залишилося трохи більше, як 300 осіб!

Усі новини