Цікаві будні вихованців ДЮКів Кропивницького

Понеділок, 20 листопада 2017 17:31

Цікавими і корисними заходами наповнені будні дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання у Кропивницькому.

Впродовж п’яти днів, із 13 по 17 листопада у Кропивницькому проходив Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху. До цієї вкрай актуально-необхідної превентивної акції активно долучилися і вихованці ДЮКів відділу сім’ї та молоді міської ради.

В активнній творчій формі відбувся тиждень безпеки дорожнього руху у дитячо-юнацькому клубі «СКІФ». Спільно зі своїми вихователями діти переглядали відеоролики, мультфільми з правил дорожнього руху, вчили види основних дорожніх знаків, правила переходу вулиць у місті, проїзду в міських автобусах, тролейбусах, маршрутках та малювали малюнки з безпеки і правил дорожнього руху.

А зразковий хореографічний ансамбль «Метелиця» дитячо-юнацького клубу «РОВЕСНИК» відділу сім’ї та молоді міської ради Кропивницького із 17 по 19 листопада взяв участь у Всеукраїнському фестивалі творчості дітей та молоді "Барви осені 2017", який відбувся в Дніпрі. Вихованці «Метелиці» отримали дипломи за зайняте 1 місце в танцювальній номінації «Народний танець вікова категорія 11-14 років» та диплом за зайняте 2 місце в танцювальній номінації «Сучасний танець вікова категорія 7-10 років». Журі фестивалю відзначило якісну підготовку вихованців «Метелиці», високу виконавчу майстерність та сценічну культуру.

Найбільше «Метелиця» вразила танцювальною композицією «Китай» у виконанні старшої групи ансамблю. Керівники колективу Нагурна Тетяна, Яремчук Володимир висловлюють щиру подяку батькам за фінансову та моральну підтримку і можливість нашої «Метелиці» брати участь у фестивалях, а також дякують своїм вихованцям за віддачу на сцені, емоційність та вітають з перемогою. Молодці, «Метелиця», так тримати і надалі!!

Не поступається своїми успіхами і колектив східного танцю «Медея» (керівник Зеленько Тетяна Михайлівна) вихованців дитячо-юнацького клубу «Гермес» відділу сім'ї та молоді міської ради. Юні майстри східного танцю вдало виступили у Києві на відкритому чемпіонаті України-2017, який проводився Всеукраїнською і Міжнародною асоціаціями УАВСТ. У турнірі взяли участь 1786 учасників із 87 ДЮКів з міст Бучі, Вінниці, Дніпра, Запоріжжя, Києва, Кропивницького, Краматорська, Кременчука, Львова, Одеси, Олександрії, Полтави, Харкова, Черкас. Суддями чемпіонату стали запрошенні представники із Білорусії, Єгипту, Китаю, Молдови, Польщі. Учасники змагалися в 5 номінаціях.

Вихованці-учасники ансамблю східного танцю «Метелиця»:

Танасієнко Ксенія в номінації «соло-ювінали №1» зайняла одне І місце;

Шитря Ліна в номінації «соло-юніори №1» зайняла одне І місце, одне ІІІ місце;

в номінації «дует» одне І місце;

Мороз Анастасія в номінації «соло-супер-бебі» зайняла два І місця, в номінації «дует» одне І місце;

Волошина Викторія в номінації «соло-бебі» зайняла два І місця, два ІV місця, два VІ місця.

Всі переможці були нагородженні медалями і грамотами відкритого чемпіонату України-2017.

Усі новини