У Кропивницькій міській раді триває підготовка до чергової сесії: відбулося засідання депутатської комісії з питань ЖКГ та транспорту

Вівторок, 7 лютого 2023 17:25

У Кропивницькій міській раді триває підготовка до чергової сесії. Сьогодні, 07 лютого, під головуванням депутата Василя Рубана відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства та транспорту. У роботі комісії взяв участь і секретар міської ради Олег Колюка.

Члени комісії розглянули п'ять питань -  усі проєкти рішень, що будуть винесені на чергову сесію міської ради вони також погодили.

Зокрема, йшлося про безоплатне прийняття в комунальну власність деяких рухомих і нерухомих об'єктів. Так, наприклад, депутатський корпус має затвердити прийняття на баланс КП “Теплоенергетик” екскаватора-навантажувача та генератора, що були придбані за кошти міжнародних організацій. У комунальну власність громади мають перейти також дві споруди цивільної оборони по вулиці Героїв-рятівників.

Окрім цього, члени комісії погодили перейменування 35 вулиць та провулків і детально опрацювали внесення змін до Комплексної програми розвитку житлово-комунального господарства та безпеки дорожнього руху в місті Кропивницькому на 2021 — 2025 роки.

Усі новини