У Кропивницькій міській раді відбулося засідання громадської комісії з житлових питань

Вівторок, 5 грудня 2023 18:03

Сьогодні, 05 грудня, у Кропивницькій міській раді відбулося засідання громадської комісії з житлових питань.

Відповідно до поданих громадянами заяв і документів комісія під головуванням керуючої справами виконавчого комітету Кропивницької міської ради Світлани Балакірєвої рекомендувала виконавчому комітету взяти на облік для отримання тимчасового житла п’ять родин вимушених переселенців. Громадяни переїхали до Кропивницького з Донецької та Харківської областей і мають підстави для включення до першочергової черги.

Члени комісії погодили також  зняття шести громадян з квартирного обліку, виключення громадянки зі списку осіб, які користуються позачерговим правом одержання житлових приміщень, віднесення квартири до числа службових, затвердження рішення про надання службової квартири, внесення змін до рішення виконавчого комітету, затвердження рішення про надання службових квартир, взяття громадян на облік у першочергову чергу — 2 особи з числа учасників бойових дій та 3 учасника бойових дій з числа внутрішньо переміщених осіб та у позачергову чергу — 1 особу з інвалідністю внаслідок війни.

Комісія також затвердила спільне рішення адміністрації і житлової комісії ГУ ДСНС в області про взяття на квартирний облік за місцем роботи двох працівників. Погоджено й внесення змін до облікової справи внутрішньо переміщеної особи і розглянуті звернення ряду підприємств щодо переоформлення особових рахунків на квартири.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13