У Кропивницькому будуть додатково профінансовані галузі освіти і охорони здоров’я

Понеділок, 27 листопада 2017 19:36

            Міська рада Кропивницького отримає черговий транш стабілізаційної дотації з державного бюджету. Відповідні зміни до міського бюджету на 2017 рік затвердили депутати міськради сьогодні. 27 листопада.

            Як повідомила начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова., загальна сума субвенції складає 10.4 мільйона гривень. Кошти будуть розподілені на фінансування галузі освіти для виплати заробітної плати працівникам закладів дошкільної освіти, стипендій студентам ПТУ та розрахунків за енергоносії, галузі охорони здоров’я для забезпечення оплати праці та на лікування хворих діабетом.

            Крім того, у міському бюджеті будуть передбачені кошти для придбання житла дітям – сиротам – 4,626 мільйона гривень та учаснику АТО – 655 тисяч гривень.

            Цього дня міська рада також заслухала і взяла до відома звіти керівника місцевої прокуратури Дмитра Прокопчука та начальника Кропивницького відділу поліції Дмитра Авдієнка., внесла зміни до Програми соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення міста на 2017-2019 роки, Міської програми соціально-правового захисту дітей, профілактики правопорушень у дитячому середовищі та популяризації сімейних форм виховання на 2017-2019 роки.

            У роботі десятої сесії міської ради міста Кропивницького оголошена перерва. Про дату і час наступного засідання буде оголошено.

Усі новини