У Кропивницькому для медичних працівників лунала музика

П'ятниця, 19 червня 2020 12:00

Сьогодні, 19 червня, напередодні свого професійного свята, медичні працівники Кропивницького отримали оригінальний подарунок від міського голови Андрія Райковича.

Музиканти міського професійного духового оркестру грали сьогодні для людей у білих халатах.  Спершу музика лунала для медичної спільноти обласної лікарні, потім оркестр порадував медиків Центральної міської лікарні, що на Валах.

Цього дня музикою підтримали санітарок, медичних сестер, лікарів, які вже четвертий місяць поспіль борються з небезпечним коронавірусом, рятуючи людські життя.  Кропивницький  уник страшного сценарію поширення пандемії у першу чергу завдяки невтомній праці наших медиків. Велика небезпека змусила містян по-іншому оцінити роль кожного лікаря, кожної медичної сестри, всіх, хто опинився на першій лінії боротьби з вірусною загрозою.

Головний лікар ЦМЛ Олександр Артюх подякував міському голові, депутатському корпусу міської ради за постійну та систематичну підтримку медичних працівників. Медики також підтримали зусилля Андрія Райковича зі створення у Кропивницькому сучасного відділення  легеневої терапії з потужним комунальним діагностичним центром.

- Міська влада робить все можливе для того, щоб ми гідно протистояли новому виклику і вийшли з цієї ситуації з перемогою, - розповів Олександр Артюх. - Ми чекаємо на другу хвилю коронавірусу, вона не захопить нас зненацька. І я переконаний, що ідея Андрія Райковича зі створення відділення легеневої терапії з добре оснащеним комунальним діагностичним центром дуже своєчасна і вкрай необхідна сьогодні для реалізації. Впевнений, що роботи будуть виконані якнайшвидше, бо ставлення до цієї спільної для всієї громади проблеми у міської влади відповідальне. Спасибі лікарям, медичним сестрам, молодшим медичним сестрам, технічним працівникам водіям, усім, хто причетний до нашої нелегкої праці.

Усі новини