У Кропивницькому до дня 8 Березня визначили найспортивнішу родину

Вівторок, 7 березня 2017 14:27

Міські змагання «Тато, мама, я – спортивна сім'я», присвячені Міжнародному жіночому дню, пройшли у Кропивницькому в дитячо-юнацькому клубі «Надія» відділу сім’ї та молоді міської ради.

У спортивному святі, організованому спільними зусиллями відділу фізичної культури та спорту міської ради, відділення НОК України в Кіровоградській області та міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» взяли участь 14 родин.

Вони продемонстрували вправність у змаганнях із дартсу, дуйболу, фрізбі, обертанні обруча та перевірили свої знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини. За підсумками всіх конкурсів перше місце завоювала родина Руслана, Ольги та Ксенії Ткаліч. Друге місце посіли Володимир, Юлія і Анна Сапожник. Замкнула призову трійку сім’я Миколи, Юлії та Ксенії Танасієнків.

Переможці й призери змагань були нагороджені дипломами відділу  фізичної культури та спорту міської ради, а також отримали сувеніри та літературу на олімпійську тематику від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Усі новини