У Кропивницькому дорожники капітально ремонтують покриття на двох пожвавлених транспортних магістралях міста

Четвер, 5 жовтня 2017 17:32

У Кропивницькому триває капітальних ремонт дорожнього покриття двох транспортних магістралей з інтенсивним рухом: по вулицях Преображенській та Верхній Пермській.  Як повідомили в головному управління ЖКГ міської ради на виконання цих важливих ремонтів у  міському бюджеті передбачені кошти у сумі  близько 14 мільйонів гривень.

На виконання галузевої програми розвитку дорожнього господарства та безпеки руху на 2017-2021 у Кропивницькому дорожня техніка сьогодні активно працює і  на Верхній Пермській, і по  Преображенській, на відрізку від вулиці Тарковського до площі  Богдана Хмельницького.

Відповідно до розробленої проектно-кошторисної документації, по Верхній Пермській передбачене проведення капітального ремонту дорожнього покриття з облаштуванням водовідведення, пандусів, тротуарів та встановлення дорожніх бордюрів.

По вулиці Преображенській, крім капітального ремонту безпосередньо дороги, також заплановано встановлення зливоприймальників на площі Богдана Хмельницького, облаштування тротуару та заміна бортових каменів.

Вартість капітального ремонту дороги по вулиці Верхній Пермській становить 9, 511 млн грн., по вулиці Преображенській — 4, 181 млн грн. Роботи виконуватимуться в межах ремонтно-будівельного періоду 2017 року.

Усі новини