У Кропивницькому комунальники вступили у двобій із ожеледицею

Понеділок, 11 грудня 2017 09:26

Спеціалісти і техніка КП “Універсал-2005” сьогодні, 11 грудня, тримали цьогоріч перший серйозний іспит протистояння ожеледиці. У зв’язку із погіршенням погодних умов, нічним морозом після вечірнього дощу та сильною ожеледицею комунальники розпочали посипку доріг обласного центру.

За інформацією комунального підприємства, спеціальна техніка, заряджена сумішшю, складеною на 10% із солі та на 90% із відсіву, виїхала на вулиці Кропивницького вже о 3.20 ранку.

- На маршрутах працювало п’ять одиниць техніки: чотири піскорозкидувачі та один навантажувач, - повідомили в КП “Універсал-2005”. - Станом на 8 годину ранку працівники “Універсалу-2005” здійснили дев’ятнадцять виїздів на маршрути міста та використали близько 172 тонн посипкового матеріалу.

За словами спеціалістів “Універсалу-2005”, починаючи від 3-ої години ранку, машини комунального підприємства здійснили посипку вулиць: Євгена Тельнова, Мурманської, Покровської, Кримської, Волкова, Бобринецький Шлях, мікрорайонів “Спальний”, Велика Балка та Завадівки.

Із 4-ої години протиожеледною сумішшю посипані вулиці: Джерельна, Комарова, Курганна, Кропивницького, Садова, Перспективна, Полтавська, Короленка, Московська, Преображенська, Родімцева, Межевого Бульвару, мікрорайонів Арнаутово та Масляниківка.

А з 5-ої години до 6.30 техніка та працівники “Універсалу-2005” працювали по маршрутах: вул. Вокзальна — Євгена Чикаленка — залізничний вокзал; вул. Миколи Левитського — Київська — Слободянюка; вул. Академіка Корольова — Шатіло — Бєляєва — Бутусова — Олінського; по вулицях мікрорайонів Стара Балашівка та Велика Балка.

Усі новини